Klicka på boken för att bläddra
FörfattareMette Ankarloo
OmslagInbunden med skyddsomslag
Format190 x 240 mm
Antal sidor128 s, rikt illustrerad
LanseringSep 2016
ISBN9789187795190
FotografChristina Uhlin
ÖversättareAnita Shenoi

Scandinavian bread


The secret to baking delicious, moist bread without the fuss!

In Scandinavian bread you’ll find lots of inspiring recipes, guaranteeing success for beginners and baking afficionados alike. A mixing bowl, some kitchen scales and a spatula are virtually all you need to rustle up a rustic sourdough or a crusty, melt-in-your-mouth baguette. Discover the pleasure of homemade bread – every day!

Food writer Mette Ankarloo is well-known for her appealingly simple and delicious recipes. This is her third book about bread.

 

Här i Norden har intresset för brödbakande länge varit stort, och det finns många smakrika bröd att välja mellan – knäckebröd, gotländskt lantbröd och danskt rågbröd för att bara nämna några. I takt med att nordisk matlagning blivit trendsättande utomlands har även intresset för vårt bröd väckts och allt fler vill nu baka sitt eget fullkorns-, surdegs- och knäckebröd. Med den här boken kan dina vänner och släktingar i utlandet också ta del av Mettes inspirerande, smarta tips och enkla knep som gör bakningen till ett nöje.


Bild Bild Bild Bild