Klicka på boken för att bläddra
FörfattareAmanda Hellberg
OmslagInbunden med klotrygg
Format200 x 245 mm
Antal sidor192 s, rikt illustrerad
LanseringSep 2016
ISBN9789187795169
FotografEveline Johnsson

Rötter & knölar – vegetarisk mat från underjorden


Amanda Hellberg och Eveline Johnsson är tillbaka! Sist gjorde de underverk med rester i Ta tillvara, nu är det rotfrukternas tur att förädlas. Rotfrukter är, menar Amanda och Eveline, de ultimata råvarorna – näringsrika, billiga, lättillgängliga och ofta närodlade. Dessutom går de att lagra under lång tid, vilket ger dem ytterligare en klimatstjärna i kanten. Och som om det inte vore nog är de också snälla att arbeta med, det blir helt enkelt oftast väldigt gott när man har med rotsaker att göra. Med den här boken vill de få fler att upptäcka potentialen i dessa fantastiska råvaror!

Alla recept i boken är vegetariska, veganska recept är markerade.


Bild Bild Bild Bild