Klicka på boken för att bläddra
FörfattareLamyai Vozzi & Aidah Samphani
OmslagInbunden
Format200 x 248 mm
Antal sidor128 s
LanseringSep 2018
ISBN9789187795480
FotografDavid Back

Rått & sött


Imponera på dina gäster med fantastiska raw food-desserter!

Lär dig att göra bakelser, tårtor, kakor och desserter som är lika goda som nyttiga! Det här är lyx och njutning för dig som tänker på hälsan och/eller är vegan, eller för dig som helt enkelt bara älskar livets goda!

Äntligen är det dags för sötsakerna att ta plats. Nu vill vi ta mer er på en spännande resa till vår raw food-värld, full av lyx och njutning!

I sin andra bok tar systrarna Lamyai och Aidahoss med till efterrätternas och sötsakernas oemotståndliga värld. Tillsammans driver de Cashew vegan kitchen i Lund där de utöver goda lunchbowls erbjuder fantastiska veganska bakverk! I den här boken får vi ta del av deras läckra raw food-sötsaker, gjorda från grunden på råa, naturliga, obehandlade och ekologiska råvaror. (Inget upphettas över 42 grader och all näring och alla vitaminer bevaras.) Med de här recepten äter du lika mycket med ögonen som med munnen! Låt dig väl smaka!