Klicka på boken för att bläddra
FörfattareLiselotte Forslin
OmslagInbunden med skyddsomslag
Format195 x 250 mm
Antal sidor128 s, rikt illustrerad
LanseringSep 2014
ISBN9789185861958
FotografUlrika Ekblom

Party, Party


Alla vill vi väl ha mer party i vardagen! Man harvar på, veckorna går och sedan är det helg. De flesta vill ha fest men få orkar ta tag i det. Och mest är det faktiskt maten som bromsar. Vi är så rädda att inte räcka till, att inte kunna laga tillräckligt bra, trendig och fin mat och att inte kunna överglänsa förra festen.

Liselotte Forslin vill ta ner partyt på en mer hanterbar nivå och sänka kraven. Åtminstone när det gäller maten. Sen får man gärna ta på partyhatten, festblåsan och slå klackarna i taket även om det är en tisdagskväll. Huvudsaken är att man träffas och umgås. Maten måste vara bra och god och ska självklart bli ett samtalsämne med många ”mmm…”, ”wow” och ”det här måste jag få receptet på!”. Men den ska vara lättlagad och kul att göra också.

För party kan det vara på olika sätt. Cocktailpartyt med drinkar och snittar, en fin femrättersmiddag. Men det kan också vara spontanmiddagen med grannarna över en enkel pasta och en flaska rödtjut, en höstmiddag med de närmaste eller pizza framför fotbollsmatchen på teven.

Det finns många varianter av party men det här gäller alltid: Man behöver inte vara många för att ha party. Maten behöver inte vara krånglig, fin eller dyr. Du behöver bara vara dig själv, vara glad och sugen på fest och våga bjuda in.

Och du, du behöver inte städa ihjäl dig. Det måste du ändå göra efteråt.

Varsågoda!

 


Bild Bild Bild