Klicka på boken för att bläddra
FörfattareLiselotte Forslin och Jens Dolk
OmslagHäftad med flikar
Format170 x 212 mm
Antal sidor192 s, rikt illustrerad
LanseringSep 2014
ISBN9789185861934
FotografUlrika Ekblom

Kombinera mat och vin – mjukband


Här delar Jens Dolk generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

Du får konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas – och vilka vi ska undvika.

Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!

Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:

– Sauvignon blanc

– Riesling

– Chenin blanc

– Chardonnay

– Grüner veltiner

– Mousserande

– Rosé

– Pinot noir

– Sangiovese

– Tempranillo

– Cabernet sauvignon

– Syrah

– Zinfandel

– Vin och ost

– Vin och dessert