Klicka på boken för att bläddra
FörfattareMette Ankarloo
OmslagHäftad
Format120 * 140 mm
Antal sidor128 s
LanseringOkt 2018
ISBN9789187795497

Köksguide


Allt du behöver vet om dryck, matlagning och bakning

Hur stort är egentligen ett medelstort ägg, vilken innertemperatur ska lammsteken ha för att bli lagom rosa och hur många deciliter är egentligen amerikansk cup? Vilka köksprylar och maskiner måste man ha och vad är trevlig extrautrustning för den specialintresserade?

I Köksguiden finns svaret på alla funderingar som alltid dyker upp oavsett om du är mitt i drinkblandandet, baket eller matlagandet. Och som man alltid tror att man ska minnas svaret på, när man väl letat upp det.

Bokens tre delar avhandlar dryck, matlagning och bakning och går igenom allt från vanliga tekniker och fiffiga knep till hur man gör sitt eget self-raising-flour eller ersätter crème fraichen man har glömt att köpa. Innehållet är mycket lättöverskådligt och det går blixtsnabbt att hitta precis rätt information. Dessutom är boken underhållande att bläddra i och ger både en och annan aha-uppelevelse, även för den mycket köksvane!